venerdì 6 settembre 2013

Inovasi ING srl Future: Panjenengan tuknag ngiderke saka inovatif produk Certified


Ing "inovasi ING s.r.l Future" - Kasusun saka Salento - specializes ing distribusi kang inovatif produk sing, yen ora digunakake, duwe akibat positif ing kualitas gesang lan kluwarga budget.
Dikenali prodhuk, ing IOTF nindakake riset tanpa watesan wilayah, manufaktur paling dipercaya ing donya. Linuwih wis Kredensial dening pemriksaan saka perusahaan lan analisis ati-ati saka global sertifikasi kualitas. Sawisé verifikasi pambuka saka Produsèn, sing neruske IOTF, karo tartamtu tes, ing Assessment Final kualitas prodhuk kanggo bakal dipasarke. Mung produk sing pass kabeh tes ditandhani

IOTF

Ing rokok Electronic namung pisanan distribusi produk. Sauntara kuwi, ing IOTF wis nganalisa sing kamungkinan saka ngetokake antara liya, ing 2014, luwih adoh inovatif produk saka saged ngganti, ing operasi nul biaya, ing sumber saka elektrik energi nganti 3 KW.

Tuku produk karo IOTF account iku saka njamin kualitas lan linuwih.
Ing account IOTF punika njamin saka artikel diprodhuksi dening manufaktur paling apik ing donya.
Ing IOTF account produk, uga kang pinilih saka antarane sing ing milik saka sertifikat EEC, sing luwih cocok dites dening struktur Salento.

Pengin ngerti liyane?

Mangga kita ing nelpon 0833 772 497. Aku njaluk dhuwur karya kualitas.

Mriki Site

Nessun commento:

Posta un commento