mercoledì 25 settembre 2013

INOVACIJE ZA PRIHODNOST srl: vaš distributer inovativnih izdelkov potrdi"INOVACIJE ZA PRIHODNOST s.r.l" - Vsebuje Salento - specializirano za distribucijo inovativnih izdelkov, ki ob pravilni uporabi, ima pozitiven učinek na kakovost življenja in gospodinjskega proračuna.
Identificirati izdelek, IOTF narediti raziskave brez ozemeljskih omejitev, od najbolj zanesljivih proizvajalcev na svetu. Zanesljivost se preveri s pregledi družb in skrbni analizi svetovnih certifikate kakovosti. Po predhodnem preverjanju proizvajalca, IOTF izkupiček, s posebnimi testi, končna ocena kakovosti proizvoda, ki se trži. Samo proizvodi, ki potekajo vse teste so označeni

IOTF

Elektronska cigareta je le prvi od distribucije proizvodov. Medtem, IOTF že preučuje možnost izstrelitev med drugim v letu 2014, še inovativen izdelek, ki lahko nadomešča, v poslovnih stroškov nič, dobava električne energije do 3 kW.

Nakupom izdelka z IOTF blagovne znamke je jamstvo za kakovost in zanesljivost.
Blagovna znamka IOTF je jamstvo za izdelke, ki jih proizvajajo najboljših proizvajalcev na svetu.
Proizvodi blagovne znamke IOTF, kot tudi, da je bila izbrana med tistimi v lasti certificiranja EGS, se še preizkušajo z ustreznimi strukturami Salento.

Želite izvedeti več?

Prosimo, da nas pokličete na 0833 772 497. Mi lahko dobili kakovostno delo.

Tukaj mestu

Nessun commento:

Posta un commento