venerdì 27 settembre 2013

INNOVATION FÖR FRAMTIDEN srl: din distributör av innovativa produkter certifieradeDen "INNOVATION FÖR FRAMTIDEN s.r.l" - Består av Salento - specialiserat på distribution av innovativa produkter som, när de används på rätt sätt, ha en positiv effekt på livskvalitet och hushållsbudget.
Identifierade produkten, IOTF forska utan territoriella gränser, de mest pålitliga tillverkarna i världen. Tillförlitlighet verifieras genom inspektioner av företag och noggrann analys av globala kvalitetscertifieringar. Efter den inledande kontrollen av tillverkaren, de IOTF fortsätter, med specifika tester för att den slutliga bedömningen av kvaliteten på produkten att marknadsföras. Endast produkter som klarar alla tester är markerade

IOTF

Den elektroniska cigaretten är bara den första av de produkter distributionen. Samtidigt är IOTF analyserar redan möjligheten att lansera bland annat år 2014, ytterligare en innovativ produkt som kan ersätta i driftskostnad noll, leverans av elektrisk energi upp till 3 kW.

Att köpa en produkt med IOTF varumärke är en garanti för kvalitet och tillförlitlighet.
Den IOTF varumärke är en garanti för varor som produceras av de bästa tillverkarna i världen.
De IOTF märkesprodukter samt att väljas ut bland dem i besittning i EEG-certifiering, testas vidare genom lämpliga strukturer Salento.

Vill du veta mer?

Ring oss på 0833 772 497. Vi kan få ett högkvalitativt arbete.

Här sajten

Nessun commento:

Posta un commento